Direktlänk till inlägg 31 mars 2014
Allting ska ju vara draget just nu. Kossan, grisen och ja, allt. Så när jag för ett tag sedan hittade jag ett recept på pulled chicken i den underbara bloggen Matsafari var jag ju bara tvungen att testa. Med Krav-märkt kyckling och ekologiska kryddor följde jag Ann-Sofis recept nästan till punkt och pricka. Jag bytte dock ut ketchupen mot Heinz Chilisås. Alltså, så obeskrivligt gott! Äntligen förstår jag allas förtjusning över dragen mat. Så enkelt att göra och så galet gott. Det kommer förmodligen bli lite av en paradrätt här hemma bredvid de vegetariska wrapsen. Nu när jag testat en gång är det dags att bege sig ut på djupare vatten och hitta den utlimata smaksättningen, enligt mig, på dragen kyckling.
Med experimenterad korv tog vi oss an gårdagens kurser. Korven blev helt klart lite torrare av att ligga över natten, inte tillräckligt för att kallas få trevlig, men när jag har möjlighet kommer jag att fortsätta göra så. Och det lär säkert fungera...
Det går åt mycket korv nu för tiden. Problemet är bara det att matte tycker att korv är så himla äckligt att ta i. Lika så köttbullar och diverse annat som lätt kan hackas i små bitar. Jag brukar själv säga att jag inte är lat utan bekväm och så även...
De här soliga kurssöndagarna skämmer verkligen bort oss. Freestyle med Lystra på förmiddagen och hon var verkligen superduktig. Hon var lite förvirrad i början när vi övade kontakt och bytte mellan rena kontaktövningar och nosduttar för att sedan gå ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 | 11 |
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 | 25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
30 |
|||
31 | |||||||||
|