houndsandhardrock

Alla inlägg under februari 2014

Av Hundar & Hårdrock - 24 februari 2014 11:34

I går var det äntligen dags för lite äventyr. Det blev en tidig buss till huvudstaden där vi bänkades oss på första bästa öl-hak i väntan på att få bege oss till Tyrol. Med tre förband så det drag redan när vi kom dit strax efter att insläppet öppnat.  Svarttjern var först ut och de drog igång det hela med värdighet. Andra bandet ut var Inquisition som endast består av två bandmedlemmar. Helt klart oväntat, men de två gjorde minst lika mycket väsen av sig som svenska In Solitude som bestod av desto fler medlemmar och var det förband jag tyckte bäst om. Sedan var det dags för Behemoth att äntra sceenen och de levererade en spelning av klass. Den svar suverän från början till slut och en svår akt att följa. Stackars Cradle of Filth hade inte en chans efter det. Tåkigt nog gick mer än halva stället direkt efter Behemoth var klara och stackars Dani Cradle lyckades inte vända på det. Han gjorde säkert sitt bästa och hitsen lät som de skulle, men luften hade liksom gått ur stället vid det laget. Så tyvärr så kom de aldrig till sin rätt där. Resten av kvällen flöt på i godan ro med diverse krogbesök och vi kom med första bussen hem. By the way, behöver jag säga att ha-begäret efter dessa ljuslyktor från serien Still Life av Kosta Boda är enormt? Knappast.

Av Hundar & Hårdrock - 24 februari 2014 10:58

Sweden Rocks sista band offentliggjordes i dag och det levererades inte med någon större skräll, tyvärr. De har en finfin line up, som alltid, men många av dem stora banden har jag redan sett. Vissa till och med både en och två gånger redan. Så frågan är om i år blir året då jag inte kommer att åka? Till skillnad mot Sweden Rock så får Skogsröjets line up mig att hopp jämfota av förtjusning. Sedan har vi ju STHLM Fields också.

Av Hundar & Hårdrock - 20 februari 2014 13:50

Kände mig lite gnällig efter gårdagens inlägg. Så jag tog tag i disken och bytte ut mitt gamla porslin och udda glas mot det nya fina som jag fick av pappa när vi var på IKEA. Problemet med min väldigt sporadiska hemhjälp är att han inte är särskilt försiktig om grejerna när han diskar. Det går åt både glas och tallrikar när han är i gång, men så är det ju inte helt lätt heller när man är hund och bestämt sig för att diska är något man gör i sängen. Jag är absolut inte någon "vän av ordning", men jag kan inte sticka under stolen med att den numera tomma och rena diskbänken gav ett litet lyft. Nästa projekt blir att ordna en hylla i köket till hårdrocksvinerna och de nya vinglasen jag fick av mig själv för ett tag sedan. Önskar att jag hade hela serien, men vet inte om den finns kvar längre?

Av Hundar & Hårdrock - 19 februari 2014 10:29

Det är nog mer dagens känsla än väderleksrapporten. Jag känner att jag inte riktigt kan bestämma mig för något och jag har så mycket tankar och så många idéer som inte riktigt hittar sin plats. Precis som vädret. Ska det regna eller ska det snöa? Och i går fick man köra med solglasögon. Jag skyller mitt velande stadium på vädret och längtar till våren som gärna komma med lite ny sprudlande energi. Under tiden har jag faktiskt gett mig sjutton på att börja med träningen igen och har faktiskt lyckats komma i väg 2-3 gånger i veckan. Tider börjar bokas upp för hundarnas träning och nu känner jag mig riktigt nöjd med valen av kurser. Hallå, våren, vart är du?

Av Hundar & Hårdrock - 17 februari 2014 23:31


Om en vecka, då jäklar! Pepp, pepp, pepp!

Av Hundar & Hårdrock - 13 februari 2014 10:18

I går blev det en lite mindre roadtrip till Federal Bodypiercing och en mini-date med Malin. Det var länge sedan jag lekte med nålar och när jag väl satt där tog nervositeten över. Johan, som driver studion, var superprofessionell. Han fick mig att känna mig trygg och det hela var över rätt snabbt. Helt klart värt bilresan! Nu kommer det vara lite svårt att peta i näsan den kommande veckan. Sedan for vi ut till Malins föräldar och hälsade på lite. Lystra var lite tveksam över Hunden i ungefär 4 minuter sedan var det självklart att hon var en lekkamrat. Lystra körde alla sina moves och det blev ett himla racande. Lystra säger samma sak som matte, helt klart värt bilresan! Det var kul att få hälsa på Malins föräldrar och vovven Frida som numera är en liten tant, men med samma glada svans.

Ovido - Quiz & Flashcards