houndsandhardrock

Alla inlägg under januari 2013

Av Hundar & Hårdrock - 18 januari 2013 15:33

Gick och kände att hårdrocken varit underrepresenterad ett tag nu. Det var länge sedan det släpptes något spännande eller hände något annat på den fronten. Som ett brev på posten dök Sweden Rock Magazine upp med ett litet jubileumsevent för att de släpper sitt hundrade nummer nu i januari. Tack för det Sweden Rock! Nästa helg blir det Entombed och Candlemass på Debaser. Innan det hinns det med lite flipperspel på härliga Söderbiljarden och säkert lite efterfest på Kellys också innan det är dags att dra hem. Åh, vad jag längtar nu! 

Av Hundar & Hårdrock - 16 januari 2013 12:09

https://www.zombiesrungame.com/

Tack så mycket KICKSTARTER för att det äntligen ska bli roligt att träna! Ska genast ladda ned den här appen!

Av Hundar & Hårdrock - 15 januari 2013 20:45

Bekänner mitt nederlag till en smarrig smoothie på mango, hallon och citronmeliss. Galet gott! Nederlaget berodde varken på kaffet eller akoholen utan på en total brist på framförhållning och avsaknaden av rutiner. Så redan andra dagen blev det en tur till sushistället, men jag känner mig inte riktigt besegrad ännu. Ska läsa på mer under veckan och göra så mycket RAW jag bara klarar av för att försöka på en helt 100%-ig vecka igen nästa vecka. Blev för övrigt grymt besviken i går när jag skulle handla en del saker på en av de stora butikerna här och så fanns det inte. Det gav mig lite småstadskomplex och funderingar över hur tråkiga folk är i den här stan egentligen?

RAW

Av Hundar & Hårdrock - 13 januari 2013 21:02

Då ska man gå och bli nyttig då. Har varit och handlat en stor kasse med bara frukt, grönsaker och lite nötter. Det luktar mums i kylskåpet av basilika och mynta. Börjar med en detoxkur på bara raw food i en vecka som ska göra en både pigg och sund. En trevlig bieffekt är att man kan bli av med några kilon medan man håller på. Ingen alkohol eller kaffe medan man håller på heller. Det ska bli ett intressant experiment faktiskt. Sedan gäller det att försöka fortsätta hålla sig ifrån McDonalds och allt sånt där även när veckan är slut.

Av Hundar & Hårdrock - 10 januari 2013 21:37

Så börjar vi medicinerar Tjejen från och med i dag då och hon ska inte matas med sitt specialfoder utan med ett extra näringsrikt foder som liknar den Recovery som hon fick vid jul. Hon vägrar fortfarande att äta själv, allt utom räkor. det fick hon absolut inte äta för veterinären. Och medan vi höll på och bråkade om huruvida hon skulle ta sin medicin eller inte spottades inte bara tabletten ut utan även den andra hörntanden. Ironiskt nog den gången som hon faktiskt svalde tabletten. En ut en in? Bra i och för sig att hon inte svalde tanden. Kanske skönt för henne att den är borta också? Plus att matte känner sig snål och nöjd över att inte behöva göra det till en veterinärsfråga. Även om tanden har varit ett problem är jag dock inte hoppfull över att det kommer vara lösningen på ätande utan jag får intrycket av att det är själva maten hon inte vill ha, tyvärr. tanden har jag sparat och tänkte lägga den i ett glas vatten när vi går och lägger oss och hoppas att tandfen kommer till små katter också.

Av Hundar & Hårdrock - 9 januari 2013 14:31

Fick höra i natt att jag är djurplågare och att "man" inte ska ha hund om man inte tar hand om den ordentligt och lär den en massa saker. Att hundar behöver kunna sitt och ligg (och en massa annat) för att må bra och att det absolut inte är på sin plats att hunden (vi kan kalla henne för Lystra) får leka med mattes rosa fluffiga (och glittrande) tofflor. Det är inte alls ett bra sätt att ha hund på. Jag sa till personen i fråga att det ska  han fullkomligt skita i och sluta försöka bestämma över var mina hundar får vara och inte vara eller något annat som rör dem. Han visste dock bättre för han hade vuxit upp med polis- och Securitashundar och levt med dessa i över 20 år eller hur länge det nu var. Just där lyssnade jag inte så mycket på vad idioten sa för jag koncentrerade mig mest på att inte bli rabiat. Tog mina hundar och lämnade rummet och hörde nog hur han fortsatte att gå på om hundar, hunduppfostran och hundhållning. Annars kan man ju se det som en annan vän sa om Lystras lyckliga toffellekande bara någon dag innan:


Om matte stoppar fötterna i ett par hundleksaker får hon skylla sig själv när hunden biter och drar i hennes fötter.

Av Hundar & Hårdrock - 6 januari 2013 15:12

Att vara extra känslig är inte att vara överkänslig och svag. Det är att reagera starkare på intryck både utifrån och inifrån än vad de flesta gör. Hör och ser och känner sådant som de flesta andra missar därför att de har en normalkänslighet och kan inte avläsa de frekvenser som extra känsliga tar in. Det kan vara svårt att hantera andras förväntingar på att vi ska vara som-alla-andra. Problemen uppstår när sensetivt begåvade försöker anpassa sig till normen. Försöker vara som-alla-andra och pressar in sig själv i ett sätt att leva som egentligen inte passar. 

 

Balans.

Av Hundar & Hårdrock - 5 januari 2013 17:41

  

Både i går och i förrgår var Tjejen framme och drack vatten. Inte på det enkla sättet ur skål utan lite mer avancerat i duschen. I torsdags låg hon kvar en stund och spanade i badrummet innan hon återvände till sitt hörn under sängen. I går när jag vaknade låg hon på min kudde och på eftermiddagen höll hon mig sällskap på köksbordet, men äta det tänker hon minsann inte göra och hon hatar när jag "matar" henne. Har ju hunnit göra det ett par gånger nu och i dag har hon inte varit framme alls. Inte ens för att dricka. Känns som att hon undviker det för att slippa bli matad. Inte för att hon gör det för hon tvingas äta ändå, men det känns ändå som att hon skulle ha varit framme mer om inte matte var en sån jäkla elak typ som misshandlar henne med mat.

Ovido - Quiz & Flashcards